3. Diersoorten nader bekeken via de leerwerktrajecten.

Breng je deelnemers op leerzame wijze in productieve beweging.
Haal de kracht uit de zorgboerderij/leerwerkbedrijf.
Kennis en vaardigheden opdoen over de dieren op de boerderij. Beoefenen van leertrajecten.
Dieren, planten en omgeving inzetten bij het aanleren van vakmatige –en werknemers vaardigheden door middel van, leertrajecten met als doel de deelnemer te motiveren.
Een leertraject kan de volgende elementen bevatten, introductie, instructie, werkplek inrichten, coaching, observatie, beoordeling.
In de praktijk betekent dit een goede voorbereiding door de werkbegeleider.
In de trainingsworkshop leer je hoe je dieren en planten kunt inzetten en hoe te werken met een leertraject Er wordt niet al te lang stil gestaan bij de theorie.
Belangrijker is het om aandacht te besteden aan de praktijk waarin wanneer het nodig is terug wordt verwezen naar de theorie.

Het is een trainingsworkshop van ontdekken, durven doen, ervaren, kijken naar en leren van elkaar. Oftewel heel veel ervaringen opdoen en leren over de beesten, zodat je dit om kan zetten naar leerwerktrajecten op je eigen zorgboerderij. Je dacht al heel veel over de beesten te weten, maar door er nog meer over te leren/ervaren kun je dit over brengen naar je deelnemers.

Er wordt aandacht besteed aan : verschillende leerstijlen en – condities, verschillende werkvormen, groepsdynamica, leersituaties aanpassen naar verschillende ontwikkelingsniveaus.

Alle drie de cursussen zijn los te volgen of aansluitend. 

 Duur:                                 1 dag 
 Deelnemers:                      5 tot 8 personen.
 Prijs:                                  € 175,= (excl. BTW) inclusief studiematerialen.

 


Sebraine Meijerink
 06 26738172

Adres

Sebraine Meijerink

Kaart

Nijlande